Bygger med kunskap från grunden

Alla människor har rätt till ett gott liv och boende - oavsett förutsättningar. Vi på Samfastigheter hjälper Sveriges kommuner att leverera välfärd för alla genom utveckling och förvaltning av offentliga fastigheter.

Våra kunder och partners

Bättre lösningar – högre krav

Vi tar till vara på chansen att skapa en bättre välfärd. Vår erfarenhet säger oss att sektorn har stora möjligheter att bli kvalitativ och effektiv. Sveriges kommuner kan få en starkare social infrastruktur, både för dem som är verksamma inom den och för dem som brukar den.

Tillsammans med kommunföreträdare, yrkesverksamma och andra aktörer tar vi fram lösningar som går bortom att uppfylla befintliga krav. Vårt mål är att höja kraven och därmed öka slutkundens förväntningar på vår gemensamma välfärd. Det gör vi genom samarbete, engagemang och innovation.

Ingen ska möta samma flaskhalsar varje dag. Erfarenhet och innovation är våra verktyg för att förbättra tillsammans med dem som är verksamma inom välfärden. När vi tar ansvar för varje möjlighet skapar vi trygghet, stabilitet och motivation.

VD Poyan Katebi

Möt människorna bakom Samfastigheter

member-avatar

Saeid Esmaeilzadeh

Investerare/Rådgivare

member-avatar

Kamjar Hajabdolahi

Rådgivare/Partner

member-avatar

Ghader Mehravaran Navier

Chefsjurist/Partner

member-avatar

Keyvan Houshmand

Transaktionschef/Partner

member-avatar

Johan Haddadi

Projektutvecklingschef

member-avatar

Ramin Elia

Head of Sourcing/Transaction Manager

member-avatar

Wahid Basharkar

Byggprojektledare

member-avatar

Ahmad Shakarchi

Byggprojektledare

member-avatar

Carl Hultin

Junior analytiker

member-avatar

Sarah Palm

Junior Analytiker

Kontakta oss

Vi användercookies, en liten datafil som lagras i din dator för att öka säkerheten för våra användare samt förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.

close button