Hållbarhet från grunden

Vårt hållbarhetsarbete har tre fokus: affärsmässigt, socialt och miljömässigt.

elder women handshake

Vårt hållbarhetsarbete har tre fokus: affärsmässigt, socialt och miljömässigt.

AFFÄRSMÄSSIGT

Bygger för generationer

Vi har gedigen erfarenhet inom inte bara den offentliga fastighetsbranschen, men också inom verksamheterna de inhyser. Vi förstår behoven och vi vet vad som är långsiktigt lönsamt. Så när vi står för fastighetsutveckling och -förvaltning kan kommuner fokusera på att leverera bättre välfärd - för alla.

MILJÖMÄSSIGT

Bygger för kommande generationer

Vi bygger med kunskap från grunden. Miljömässigt hållbara och smarta lösningar är för oss en självklarhet, nödvändighet - och vår skyldighet.

SOCIALT

Bygger kommande generationer

Vi tror på att bygga hållbara fastigheter med kunskap från grunden. På samma sätt bygger Fryshuset samhällsmedborgare. Med verksamheter inom idrott, musik, utbildning och arbetslivet ger Fryshuset ungdomar den kunskap, det stöd och den grund de behöver för att förändra världen. Därför stöttar vi Fryshuset Basket. Med sina 4 000 medlemmar är de Sveriges största basketförening. Där får alla utvecklas och växa - som individer och som lagspelare, i basket och i livet.

Social hållbarhet genom samarbete med Fryshuset Basket

Därför stöttar vi Fryshuset Basket. Med sina 4 000 medlemmar är de Sveriges största basketförening. Där får alla utvecklas och växa - som individer och som lagspelare, i basket och i livet.

Vi användercookies, en liten datafil som lagras i din dator för att öka säkerheten för våra användare samt förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.

close button